Sang og skolekorps

Har dere skolekorps? Å få til et samarbeid mellom elevene/koret på skolen og det lokale korpset er enkelt og morsomt. Hva med noen fine, nye, overraskende sanger til 17.mai feiringen i år? Eller kanskje dere kan invitere korpset med på Skolenes sangdag 5. mai?

Vi har plukket ut enkle arrangementer for skolekorps/aspirantkorps som passer fint med sang fra notebutikken.no. Noen tonearter kan kanskje oppleves som litt lav å synge, men husk at dere fint kan synge melodien en oktav høyere på visse partier av sangen. Klikk på navnet så kommer du direkte til den side der korpsarrangementet kan bestilles. Sangtekstene er i de fleste sangbøker (for eksempel Sang i Norge som finnes i alle grunnskoler) eller på nettet.

Det finnes også ofte litt vanskeligere versjoner av sangene, dersom korpset er mer avansert eller større. Lykke til!